Frakt fra 39 kr | Fri frakt over 400 kr | Betal med Vipps

Personvernerklæring

ladepluggen.no behandler dine personlige opplysninger når du besøker og handler hos Ladepluggen på www.ladepluggen.no. Det er viktig at du føler deg trygg når du handler hos oss og det er viktig at du vet hvordan din personlige informasjon håndteres.

Ansvarlig for dine personopplysninger er:
Firmanavn : Sinonor AS
Kontaktadresse : Postboks 261 Lilleaker, 0216 Oslo
E-post : kontakt@ladepluggen.no
Organisasjonsnummer : 918 499 644

I denne personvernerklæringen vil vi informere deg om hvordan vi samler inn og behandler dine personlige opplysninger.

Personopplysninger er informasjon knyttet til deg, som navn, adresse, e-postadresse, personnummer og IP-nummer.

For å handle hos oss må du være 18 år gammel.
Når du handler på Ladepluggen må du oppgi navn, e-postadresse og adresse slik at vi kan levere varene til deg. Vi lagrer denne informasjonen om dine kjøp, bestillingshistorikk og eventuelt retur.

Vi bruker dine personopplysninger til å svare på dine spørsmål og dersom du ønsker det, til å sende deg tilbud og nyhetsbrev og eventuelt å håndtere reklamasjoner.

Behandling av dine personopplysninger er basert på ditt samtykke. Du har rett til å trekke dette samtykket til enhver tid, men vi vil i en tid måtte beholde dine personopplysninger av regnskapsmessige grunner.

Informasjonskapsler

Som de fleste nettsteder benytter ladepluggen.no en informasjonskapsel/cookie for å gi deg som bruker tilgang til funksjonaliteter og tjenester som krever dette. Dersom du ikke ønsker å ha tilgang til disse tjenestene, kan du stille inn nettleseren din slik at den ikke godtar cookies.

30 dager åpent kjøp

for en trygg handel

Fri frakt

på alle ordre over 400 kr

Lynrask levering

1-5 dager levering

Norsk nettbutikk

med hovedlager i Oslo